Joburi in functie de zodie

Berbec

Persoanele nascute sub semnul Berbecului au nevoie de libertate mai mult decat orice. Si in privinta carierei, Berbecii au nevoie de o foarte mare autonomie. Ei sunt lideri autoritari, iar o pozitie de subordonare nu le este recomandata. De asemenea, activitatile repetitive, monotone nu sunt pentru ei. Pot face cu succes cariera in afaceri, in mass media, in conducerea unor expeditii, pot fi ghizi de succes. De asemenea, pot face politica, modelling, actorie sau sport.

Taur

Persoanele nascute sub semnul Taurului au abilitati innascute de a manipula si de a face avere. Asadar, Taurii sunt ideali pentru a face cariera in institutii bancare. De asemenea, Taurii au capacitati creatoare deosebite, drept urmare pot actiona pe nisa spectacolului, a dansului, a muzicii, a picturii ori graficii. Recapituland, Taurii pot fi cu succes: broker investitional, dealer, pictor, sculptor, agent de asigurari.

Gemeni

Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal sunt foarte cerebrali. Totusi, le lipseste perseverenta pentru a-si atinge propriile vise. Le este potrivita o cariera in domeniul mass media si in cel al relatiilor publice, marketing, medicina, actorie sau politica.

Rac

Racii sunt dedicati trup si suflet profesiilor dedicate ingrijirii. Astfel, domenii precum asistenta medicala, psihologie le sunt recomandate.

Exista insa printre ei si Raci cu simt artistic dezvoltat. Lor le recomandam profesii precum designer vestimentar ori de interioare.

Leu

Leiilor le place sa fie in centrul atentiei.  Se bucura sa fie sefi si pot face cu succes cariera ca si actori, politicieni, avocati, programatori, directori.

Fecioara

Reprezentantii acestei zodii sunt discreti si perfectionisti. Cele mai bune joburi sunt: functionari publici, bancheri, agenti de asigurari, ministri.

Balanta

Acesti reprezentanti sunt persoane ambitioase, dar si foarte calme. Au tact si diplomatie. Pot fi scriitori, astrologi, designeri interior, amfitrioni de spectacole, avocati sau ministri.

Scorpion

Persoanele nascute sub acest semn au inclinatii si le place misterul. Pot fi cu succes detectivi, psihologi, jurnalisti de investigatie.

De asemenea, multi Scorpioni au o memorie de invidiat. Pot face o cariera de succes in domeniul IT, ca programatori sau ca analisti de marketing.

Sagetator

Cei nascuti sub acest semn sunt spirite libere, ce se bucura din plin de noile experiente. Pot fi cu succes antreprenori in propriile afaceri. Au atitudine pozitiva, sunt adaptabili si capabili sa faca mai multe lucruri deodata.  Sunt persoane carora li se potrivesc profesii intelectuale, au calitati didactice, deci pot fi cu succes profesori, invatatori, educatori. Le sunt recomandate si profesii precum: scriitori, preoti, avocati, profesori, atleti.

Capricorn

Persoanele nascute sub acest semn sunt ambitiosi si lucreaza neobosit pana isi ating tinta.  Sunt recomandate pentru Capricorni profesii precum: contabili, producatori, manageri, bancheri, comercianti de arta, ingineri.

Varsator

Nu le place sa aiba activitati rutinizante. Aceste persoane stralucesc in orice cariera le da posibilitatea de a-si pune in actiune propriile idealuri. Au capacitatea de a lua singuri deciziile cele mai bune si nu isi doresc sa asculte de un superior. Profesii recomandate: oameni de stiinta, fotografi, astrologi, cantareti, inventatori, scriitori, asistenti sociali.

Pesti

Acesti reprezentanti au o mare capacitate de creatie artistica. Sunt persoane implicate foarte mult in profesia lor. Le sunt recomandate: balet, muzica, pictura, publicitate, asistenta sociala.

Sursa: FemeiaStie.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

toateBlogurile.ro
sustin blogosfera feminina
Blog
Womens Interest Blogs - BlogCatalog Blog Directory
Earth Hour - Proudly Committed
%d bloggers like this: