Paste integrale cu sos ricotta

Ingrediente pentru 3 persoane: 2 l apa, 400gr paste penne integrale, sare. Sosul: 200gr branza ricotta, 3 linguri de unt, 2 linguri de ulei de masline, 3 linguri de smantana, 4 fire de ceapa verde, parmezan, piper alb, sare, nucsoara.

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe punga, apoi se scot intr-o sita, se stropesc cu un jet de apa si apoi se lasa la scurs. Separat intr-o tigaie se pune untul si uleiul. Se adauga ricotta, smantana, ceapa verde taiata marunt si se amesteca bine. Se lasa cateva minute sa dea in clocot apoi se adauga sare si piper alb dupa gust.

Se pun pastele scurse inapoi in oala cu 2 linguri de ulei de masline, se toarna sosul peste ele si se amesteca bine. In farfurii se presara peste portia de paste cu sos, parmezan din abundenta si putina nucsoara.

Pofta buna! xoxo Girls

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

toateBlogurile.ro
sustin blogosfera feminina
Blog
Womens Interest Blogs - BlogCatalog Blog Directory
Earth Hour - Proudly Committed
%d bloggers like this: