Pate din ficat de pui (homemade)

Ingrediente pentru 3 persoane:

  • o caserola de ficat de pui
  • o ceapa, 2 catei usturoi
  • 100gr unt, 3 linguri ulei, o lingura de mustar
  • sare, piper, nucsoara

Se pun intr-o tigaie antiaderenta uleiul si 50gr unt, apoi ceapa si usturoiul taiate marunt. Dupa vreo 3 min se pun bucatile de ficat spalate in prealabil si se acopera cu un capac. Se lasa vreo 15 min si apoi se amesteca  si se mai acopera pentru inca 5 min. Se rastoarna tot intr-un bol, se adauga untul ramas si mustarul si se paseaza cu un blender. Se adauga sare, piper si nucsoara dupa gust. Apoi se pune la rece. Daca vreti sa fie mai moale (la frigider se mai intareste) se mai poate adauga un pic de lapte.

Se poate servi pe felii de paine prajita, peste care se presara patrunjel, alaturi de o salata de rosii cu ceapa verde.

Pofta Buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

toateBlogurile.ro
sustin blogosfera feminina
Blog
Womens Interest Blogs - BlogCatalog Blog Directory
Earth Hour - Proudly Committed
%d bloggers like this: